Emotionele achtbaan

“De reis is tot nu toe een echte emotionele rollercoaster”, zegt Gilbert. En hij heeft gelijk.

Woensdag hadden we een conferentiedag en concert en donderdag was het hele team in tranen tijdens het bezoek aan het weeshuis dat wij als kerk ondersteunen. Vrijdag dan weer langs een Compassion project in Medan om vervolgens ook een afkickkliniek te bezoeken en de dag te eindigen voor een menigte van 1.200 mensen tijdens een te gek concert.

Het bijzondere is dat de kerk (Harvest Church in Medan) die dit concert organiseerde ook de kerk is die het Compassion project én de afkickkliniek runt. Bij de afkickkliniek kreeg het nummer Amazing Grace – My Chains Are Gone een hele nieuwe lading, want voor ons zat een grote groep mannen, waarvan enkele echt kettingen om hun enkels hadden. In de kliniek gebeurt dat als iemand bijvoorbeeld gevochten heeft.

Gister vlogen we door naar Jakarta en hebben Gilbert & Sharon één van hun sponsorkids en zijn familie ontmoet. Vandaag hebben we met z’n allen JPCC bezocht (heel cool) en heeft Gilbert gesproken in de oude gemeente van zijn vader. Maandag en dinsdag bezoeken we Compassion projecten. Zo gaan we maar door.

We genieten van al het moois dat God op ons pad brengt. Het is intensief, maar het is geweldig om God aan het werk te zien en een eer om daar onderdeel van te mogen uitmaken. Dank ook dat jullie ons volgen en onze blogs lezen!